Välkommen!

traditionellkinesiskmedicin.se erbjuder grundläggande förklaringar till den kinesiska medicinen. Avsikten med sidan är att sprida begreppet "kinesisk medicin" på svenska. Idag finns det tyvärr inte mycket litteratur inom området på svenska, därav begränsas möjligheten för en del akupunkturstudenter och även patienter som vill lära sig eller veta mer om den annars kanske mystiska läkekonsten.

Längst ner på varje sida finner du även en knapp där du kan dela med dig av informationen via t.ex. email eller facebook. Det finns även en symbol (Joliprint) under varje text som omvandlar varje sida till PDF format så du kan skriva ut och läsa.

Akupunktörer är välkomna att bidra med texter, bilder och illustrationer för att hjälpa bygga upp denna sida så vi tillsammans kan sprida traditionell kinesisk läkekonst i Sverige.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *